Anotace: tak třídní schůzku jsem ustála bez ztráty kytičky, ale dnešní fotbalové utkání mého syna... bohužel ne.
Po přečtení té nádhery se těším, až jednou budu maminkou.
16.09.2008 11:17:00 | JaniHani
Mamino, to tak dobře znám...Brzy nás čekají termosky horkého čaje, grogů a deka pod rukou. Taky se nám teď nedařilo, prohráli jsme 1-0. Ale nevadí, příště bude líp.
15.09.2008 09:08:00 | Iva Borecká
ale prostě to jen nevyšlo budou další zápasy a k fotbalu patří i porážky...
15.09.2008 00:03:00 | jedam
Drahá maminečko, krásná básenka, sice smutná, deštivá, slzénková a chladná ... ale aj tak zahřála. Přeji též, aby se to příště vydařilo. Jj, děťulátka si občas některé věci mocka berou.
14.09.2008 22:04:00 | NikitaNikaT.
Hlavu vzhůru, držím pěsti, aby příště, místo slziček a deště, pršelo stěstí :o)
14.09.2008 20:14:00 | labuť