kdesi
...
to ticho slov a dálek
mě míjí
za okny vlaku
stejně jako bubnování
pražců a deště
kdesi na pozadí myšlenek
zeměplocha srdcí
se svíjí jak smyčka
hraniční kámen
mezi mnou a tebou
obejmu
uhladím
utiším
to jen po kolejích
klouže mrak
...
Přečteno 373x
Tipy 24
Poslední tipující: el viento, Jiparo, mamina, jedam, Psavec, Bíša, Myrja, Lorraine, Holis, spare, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)