Zavřený dveře mívají zámky a ty zámky slouží k otvírání. To je výzva, která šimráa dloubá v hlavě. :)))
29.09.2008 10:31:00 | Triffid Kolbe
Slova nás zavedla do světa pojmů a názorů, zákazy do světa lží a přetvářky.
15.09.2008 11:38:00 | 6thSun
Jen občas pozor při tem poznávání a otevírání ... Já vím, to je ale také život. Zakázané ovoce někdy nejvíce chutná. ST! máš za obsah, pač plně rozumím.
15.09.2008 06:11:00 | NikitaNikaT.
Nepoznaných světů je! Takže přeju hodně štěstí při hledání! Nezapomeň poslat pohled z Krajiny za zrcadlem... ;-)
15.09.2008 00:18:00 | Anita Buchtová