Na mě už tam čekají, ale já jim dám zabrat :-) A ještě se budu zdržovat na cestě..safra, vždyť já tam vlastně nechci, pomoc!
18.09.2008 21:53:00 | Chancer
Waywarde, co báseň, to námět na úvahu. Možná někdy něco napíši... Je peklo nebe, nebo nebe peklem? Toť otázka
15.09.2008 16:09:00 | SZN
Jo. Život je temnej, teplej, světlej, chladnej...a s tím vším můžeme krásně pracovat a otáčet.
15.09.2008 14:20:00 | Dota Slunská
Krásná a cenná, tím, jak byla psána! :-) Říkám to pořád: Tiše sedět v koutku a moci číst, co píšeš je mi velkou ctí! ;-)
15.09.2008 12:37:00 | Anita Buchtová
Spěcháš do pekel ... ale co tam? Myslíš, že to tam bude jiné? Spěchej za jinými, lepšími věcmi ... co život přináší.
15.09.2008 06:17:00 | NikitaNikaT.