Anotace: je takový blbý den...
Líbí se mi tato básenka, možno v tem, že pokud máš blbou náladu, či den, že to neodnáší ostatní ... čili, nechat vše bez povšimnutí, projít a jít dál ... Ale tak nějaký lék by přecik na to byl ... snad, doufám.
15.09.2008 12:54:00 | NikitaNikaT.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?