Anotace: Co víc dodat... Snad jen "formality"... Datum: 15.9.2008 Pokud přečte, pozná... Pokud přečteš: nejsem tak hrozná, neboj, myslím to KAMARÁDSKY, jo(P)?
Hell věř, nevěř teď cítím přesně to samé, jen ten adresát je jiný... :-) (Naštěstí! ;-))
Co dodat? Krásná, upřímná... A za odvahu ST, ..//-.-/-../-.--/-.../-.--//-.../-.--/.-../.-//-/---/-/.-/.-../-./../--//.--./.-./---/.--./.-/-../.-/-.-/--/// ;-)
15.09.2008 13:37:00 | Anita Buchtová