Nemocná báseň
Anotace: a myšlenky bez rýmu
Někdy bývám sám...
...vždyť vždycky jsem
co stojí opodál
a pozornost tu trčí ze zdi
vždyť jsem co jsem
a jsem?
Co jsem?
Byl jsem?
a vůbec budu?
Nevím,
jen vím...
že blízko cítím chlad
i vidím cestu do oblak
a otevřená vrátka
z nich hlas, co láká...
...tak tichý hlas
co ztěží uslyšet
on slyšet je
jen mrtvým uchem
a až zavřu oči
zavřu mozek
pak třeba...
...však možná jsem
v pravdě jsem
v pravdě
v ...
Přečteno 460x
Tipy 34
Poslední tipující: dablik007, Markéta Hl., labuť, Holis, Vlk v rouše, WAYWARD, LaVendel, Vacluvka, hezule, Jahodová kopretina, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)