Herečko
v chrámech potlesku
rozteklá líčidla
(oltáře těla)
obětuješ
sebe sama
zamlká herečko z barevné knížky
černobílé obrázky zašlé slávy
marná slova o hrdosti
proslovy pečlivou řečí
moderní kousky vlastní duše
rozsypal kdosi pod sametová sedadla
jako malé, kulaté kamínky
(na cestě
do chaloupky?
řekni, Jeníčku,
pořád lžu?)
zelená herečko z časopisu
řekli ti možná,
co je umění...
řekli ti možná
že zítra
bude líp
ale my zítra
nehrajeme...
Přečteno 307x
Tipy 13
Poslední tipující: mjh, 6thSun, maliska, spare, Holis, adida, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)