Potkala ji něha
Lehce oděná děva,
čekala se zavřenýma očima,
až jí potká něha
když prošla kolem ona ji necítila
prosebný pohled
dychtící po odpuštění
ona si jí nevšimla
její temně zurčící nitro jí bránilo
bránilo všímat si něhy,
a tak jen útrpně přijímá bolest,
sklíčenost, trápení...
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)