Zlatý Roh
Pozdní slzy se linuly po úbočích
Slámových hor
Kde se brzké ráno zastavilo
V krajinách snů a starých myšlenek
Tikot hodinek tam byl tak vzdálený
Jak vlny Marmarského moře
Kolem Zlatého Rohu
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Bíša, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)