díváš se
Díváš se na trosku
Na člověka bez mozku
na někoho kdo hlavu nemá
Díváš se , si z toho němá
Dívat se , na to máš právo
Než bude moje tělo do hrobu dáno
Doma jste mě našli
Jednoduše jsem si hodil mašli
Už víko rakve padá
Ty jsi ještě krásná a mladá
Jen já tu nehybně ležím
V tvou odvahu bezmezně věřím
Ty musíš žít dál
Když sem si život vzal
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Suzan
Komentáře (0)