Anotace: ...dnes jen rada ženám a matkám...
...aj,dal bych ti supráka,kdyby jsi mě nevyzradil,my oslavnost nepotřebujeme,my si to navzájem potvrdíme po hospodách ;-) ,jsme nej(doufám,že žena neposlouchá)
17.09.2008 23:22:00 | WAYWARD
Bohužel u mnoha maminek přešla láska až v lásku opičí. Mají děti připravovat na život, a ne jim sloužit. Pak maminka najednou není a je to všechno v háji. Nebo dilema pro mladé manželky... copak mohou napodobit ve své obsluze jeho maminku? Ani náhodou a problém je na světě...
17.09.2008 19:00:00 | zzlatý
Ženy bývají zlaté už od přírody...
A u chlapů správným zacházením
lze něco též v zlato proměnit.
17.09.2008 18:52:00 | Šerpík 1
Souhlas...jen ten proutek musí ohýbat oba stejně...to se pak synek nesnaží uspět slovy...proč já musím, když taťka ne...ale jinak máš asi v podstatě pravdu...jenže přebít ten mýtus, že tohle nebo tohle je jen ženská práce a tudíž muže nedůstojná, je někdy těžké...a nevím, zda tuhle myšlenku razily ženy...i když co jeden ví...ale já osobně vidím v tomhle směru pozitivní krok vpřed :)
15.09.2008 21:26:00 | Lorraine
To určitě, tatínci :oD to by se Vám hodilo, sekýrovat synky, jen také občas zvedněte prdélky a začně své údy používat aj na něco jiného, než jen na automatické, či obvyklé věci :oD Básenka se mi líbí, má myšlenku, reál ...
15.09.2008 20:28:00 | NikitaNikaT.