Myšlenky
Jen jednou, jednou povídá
kolik krve moje srdce prolíná
S myšlenkou na tebe chodím spát
nezdálo se mi o tobě, jen jedenkrát
Ve snu ruku v ruce měli
a na nic víc sme nemysleli
Víš, myslím jen na Tebe
v noci i ve dne
Ted myšlenka na smrt tíží mě
myšlenka při které kvítek ti zvadne
myšlenka, kde míříš jen do nebe
Myšlenka na smrt tíží mě
snad pomohou mi tvá slova
a tvé rty políbí mě
myšlenka na to, že spolu budem znova...
Komentáře (0)