SVÝM DLANÍM
.
svým dlaním
skládám hold díků
i prstům se klaním
zázrak mých rukou
práce i objímání
krvavé mozoly
i hebkost pohlazení
(však jistě všechny vzpomínaly)
stojí za více
než za jeden skromný verš
svým dlaním zpívám
nápěv je táhlý
a refrén ozvěnou se vrací zpět
nejeden dům zná váš pot a krev
nejednu melodii jste rozezněly
nejeden verš ženám jste psaly
i Lásku jste poctivě rozdávaly
když děti vodily jste za ruku . . .
tak zpívám svým dlaním
.
Přečteno 294x
Tipy 15
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, just me, WhiteSkull, mamina, Kubino 2, Iva Borecká, Jiparo, Triffid Kolbe, Ammazonic
Komentáře (2)
Komentujících (2)