Mladická naivita
Anotace: mandalový text o symbolu naivity
Mladická naivita – úžas nad tvary
nerozvážnost a tíha vyčkávání
znalost končící teď a tady
popisy pocitů bez valné úrovně
dvořit se mýtům – modlám
babylónští bozi zahalení mlhou adorace
zapomenutí v času příští generace
touha po spojení za výkon klidu
sebereflexe v půllitrech lihu
pojmy a slova ztracené v tmách
titánské bičování – života krach
onemocnění bdělostí ze světových stran
holdovat souznění v rozbité únavě
opájet přátelé dobrými nápady
procitnutí a rozbřesk už není k mání
trávu a LSD nacpat si do hlavy
---
dvořit se mýtům – modlám
onemocnění bdělosti ze světových stran
popisy pocitů bez valné úrovně
holdovat souznění v rozbité únavě
znalost končící teď a tady
opájet přátelé dobrými nápady
nerozvážnost a tíha vyčkávání
procitnutí a rozbřesk už není k mání
Mladická naivita – úžas nad tvary
trávu a LSD nacpat si do hlavy
---
Mladická naivita – ve skořápce krutosti
rozum je mrtev – spočívá na marách
semlet a vytráven v života útrobách
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)