štěstíčka
Když je mi smutno
když se mi stýská
tak jako dnes
toulám se ve své paměti
vracím se zpět a hledám
svá malá štěstíčka
jen ony mě potěší
a zahřejí prokřehlé srdce
Pak můžu se pousmát
a zašeptat:
Nebylo vše marné
Přečteno 269x
Tipy 11
Poslední tipující: Isobel, Holis, Psavec, WAYWARD, Myrja, enigman, WhiteSkull, NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)