Hana Bendová
Radonice 44
431 55 Radonice u Kadaně
(To se budou radonické listonošky divit, kdo mi to zase píše)
16.11.2005 13:56:00 | Hančí
Ju, vždycky si můžeme vybírat, z které strany se podívat :o))) Přeji pohádkový víkend! ;o))
26.08.2005 14:13:00 | Cecilka
Naprosto souhlasím s BlackTangerine.. Znám holčinu, která snad ani smůlu nezažila... člověk by si řekl, ježiš ta musí bejt šťastná... ale když mi řekla, že nechápe, jak někdo může plakat šťestím, tak jsem to pochopila... kdyby člověk nezažíval ty krušný chvilky, nemohl by se tolik radovat z těch hezkých :-)
Básničku chválim, po ránu do mne vlila optimismus :-)
26.08.2005 09:13:00 | Lenna
Ten kdo poznal trápení, dokáže z nejtěžších chvil vyloudit chvílku štěstí.
Pěkná básnička, pěkná a hlavně pravdivá... 100
26.08.2005 08:40:00 | BlackTangerine
myslím,že kdo hledá jako ty,
hlavně to hezké na zemi,
najde i tu správnou myšlenku,
ten okamžik co stojí za to žít....
nechci ti mazat med kolem "hobe" ale zase je krásná a mě se moc líbí...já tu marně sedím...napadaj mě věty, ale nedávají žádný smysl...tak tu budu sedět dál a pracovat a snad přijde ten správný okamžik a dovolí mi psát...
26.08.2005 07:44:00 | jarkaj