Anotace: sýkorky třeba (promiňte)
každý jsme trochu dobrákem,
co nastavuje nohu
se štěstím stále za mrakem
pak stěžujem si bohu ...
nadějí nezrozených hrobníkem
s osudem předurčeným,
sám sobě smutným patníkem
i nostalgickým hafíkem
pak radostně zvíhám nohu ...
*
28.01.2009 18:03:00 | HarryHH
Re-klama:
Nedělejme z toho vědu,kupte si ho vcelku levně,po jednom kile v sáčku..
Špetku našeho báječného jedu ...Sypejte ptáčkům... Holoubci promiňte...:-)
15.01.2009 01:04:00 | zvířenka
opět trochu drsňačiny...
16.09.2008 17:51:00 | Trdlo