Myslím si ,že to dílko nemá šťávu a gabkin má pravdu. Mávnout rukou a- Jo, jo já vím…
Takže příště žádné nesmělé pípání a s vervou do nás- Ať si sedneme na zadek…:-)
20.09.2008 13:01:00 | kouzelníček
Každý den, tak aj vůbec život, denně něco nám chystá, aj když se zrovna nedaří, nande se aj maličko, co nás mile překvapí ... a jenom kdyby malučký úsměv nám vyčarovala, tak to za to stojí. Básenka se mi líbí, je myšlenková. ST! za obsah.
16.09.2008 18:01:00 | NikitaNikaT.