Moon
Anotace: já a mé myšlenky...
Protočíš panenky,
koukneš se do sebe,
nevidíš nic,
jen prázdnota tě sžírá víc.
"Vlk zavyje na měsíc..."
Sama procházím se lesem,
myšlenky mě ubíjí,
nevidím nic,
histerie mě sžírá víc a víc.
"...a vlk vyje na měsíc..."
Temnota je všude kolem,
jen hvězdičky ti ukazují cestu.
"...měsíc zhasl."
Komentáře (0)