sny
Anotace: . asi je to ted pekny obdobi. zas citim neco pozitivniho .
pripijim na to ze sem svine.
na lasku.
na hodnoty, kterym porad verim.
biomechanicke svety se ve mne nestretavaji.
maji mezi sebou septem vyrcenou dohodu
o lasce.
o hodnotach, kterym porad verim.
vlastne jsou to strasne krasny sny,
nezny
a zaroven drzy a neomaleny.
drzi se ode me par kroku,
nekdy jsou bliz nez bych kdy rekla.
a stejne to asi nejsou MOJE sny
(????????????????????????????????)
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, embryo v hlave, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (1)
Komentujících (1)