Umělcova představa
Anotace: Někteří chápou, někteří asi nepochopí...
Prázdno, nic se zdá
a přec to kouzlo má.
Přivíráš krásné oči své,
tu plnit sny se začnou tvé.
Bílé to nic se proměňuje
a kouzlo duhy a barev tu je.
Jako plátno obrazu se plní,
tah sem tam, v uších to duní.
Oči otvíráš a hlavu kloníš,
jako jiný svět, snad spíš?
Ať bdíš, ať sníš,
ty přece smíš.
Stále snít si sen,
ať je noc, či den.
Stačí štětec smočit
a v bíle svůj sen počít.
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (2)
Komentujících (1)