Sen
Utíkám před smrtí.
Nemohu uvěřit že není to sen.
Ležím tu bez hnutí.
Očima dívám se, za okno ven.
Noc střídá noc.
Připoután k posteli, nechápu okolí.
Teď cítím jak moc.
Drtí mě z myšlenek, obrovské soukolí.
Poslední den.
Další jáma splnila svůj účel.
Splnil se sen.
Jen tlukot srdce v hlavě mi stále hučel.
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Vickki Vectory, Duhová
Komentáře (0)