ano, ať má člověk cokoli na světě kromě přátel, nemůže být nikdy "bohatý". I když si třeba myslí, že je..
28.09.2008 19:31:00 | Emily Winnacott
to je tak někdy za vše se platí ale uspěch zustane a přátele ty opravdový zůstanou:-) hodně štěstí:-)
18.09.2008 11:48:00 | jára spots
myslím že tu vždycky bude někdo o koho se budeš moct opřít...ale připadám si tak nějak stejně... spousta známej a kamarádů... ale opravdovej přítel??? nevím...
17.09.2008 18:57:00 | jaňa