Mezi námi
Anotace: .................
je mi horko
kapky deště hoří ve vzduchu
jsi blízko
doteky bez dlaně
jako vzdech osudy
temný skok na laně
bez jídla bez vody
v chorálu bez hlasů
erupce vyznání
něžný slib do vlasů
zcela mě oněmí
touha jak háďata
vpletená mezi nás
nevinná, prokletá
odbíjí mezičas
tak blízko v prostoru
hranice v konvencích
tam někam nahoru
putujem po nocích
je mi horko
už déšť se vypařil
jsi tak blízko
Přečteno 262x
Tipy 17
Poslední tipující: Psavec, Bíša, spare, Myrja, Holis, labuť, Raduzk, NikitaNikaT., enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)