Chladný začátek, hřejivý konec, krásně napsáno, až jsem se ponořila do děje a takový svařáček, či grok v tomto nečasu přinde vždycky vhod. ST!
17.09.2008 06:23:00 | NikitaNikaT.
V mlze jakoby se veškeré bytí unavilo a všechno zpomalilo.Smutný déšť usadí lidem na tváři rozmrzelost.
A ty to máš tak nádherně rád.Asi přehodnotím svůj názor na počasí...
17.09.2008 04:49:00 | pejrak