Avalon...
Anotace: Morgana...a On...
Morgana
víla
kouzelnice přeludů
co žila
v mořských hlubinách
zahalena
ve vzdušném zrcadlení…
navštívila…
Avalon
sídlo moudrých druidů
ostrov
ve stínech stromů
dubů a jabloní…
zůstala…
posvátná bílá
stromokruh
nemethony
dubové háje
jmelí…
do toho kraje
zhypnotizován
láskou
muž Kaštanový
za ženou Morganou
odešel blažený...
Přečteno 297x
Tipy 27
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Ammazonic, Memento, spare, Bíša, Myrja, Holis, labuť, WhiteSkull, hanele m., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)