Jsme na tom stejně jak ostatní, zkoušela se mě teď atakovat špatná nálada a smutek..ještě jsem to ale ustál :-)
Ať samota shoří na hranici!
17.09.2008 17:10:00 | Chancer
nemam rada styskani, ale mas to tak pekne napsano, ze nejde netipovat...
17.09.2008 15:11:00 | saddova
DT! za obsah a myšlenky, plně rozumím, smutné dílko, docela aj bolavé ... znám to také, pač mi to cosi připomnělo, asik ne úplně do puntíku, jako toto dílko, ale velmi podobné.
17.09.2008 06:30:00 | NikitaNikaT.