Co když?
A co když svou vlastní cenu
odhadnu jednou k ránu,
udělám čáru, jíž zalátám
snad sto let krvavou ránu
a pro vždy opustím hranu
z níž padám na jednu stranu,
abych zas na straně zůstal,
když víc znovu nedostanu?
Co když ti řeknu: „Běž!
Já totiž asi už vstanu.“?
Komentáře (1)
Komentujících (1)