Je to on
..den ..kdy se dívám z okna a vidím jenom prázdný rám
..nebo den ..kdy se dívám z okna a vidím obraz plný barev a radost v něm
Jen na nás;-) "ST"
12.06.2020 17:13:41 | jenommarie
Moc pěkné dílko.
(Ale já se ti to pokusím zkazit:)
"Stejně úlovek hodíš zpátky,
až splní přání od pohádky
i rybku z tvojí udice
zakleje jedna babice"
Sorry, jinak básničku máš fajn.
18.09.2008 10:09:00 | Marfuša
... původně jsem chtěl napsat:
Je to on je to on
Pražskej démon ten démon...
... ale rozmyslel jsem si to ... přece Ti to tu nebudu hnojit ... :-)
... takže ... a kdyby nám přestal unikat ... byl by to ještě on? ...
18.09.2008 08:08:00 | JardaCH
Velmi působivý konec, pěkné a vydařené dílko. Zajímavé a m to hlavně myšlenku, ST! za obsah.
17.09.2008 21:19:00 | NikitaNikaT.
..zastavilo se nebe..
..a život běží..
..pro věčně čekající..
..vybuchlo ve zlatých klasech..
..nastražilo chundelaté uši..
..strnulé mládí..
..vpilo poslední zrno do záclon..
..se lživou ( ne )moudrostí..
:-)))rob..PYF..pafff..
.. odstřelit, ale koho?..sebe..tebe..nebo to nebe ;-)
17.09.2008 19:55:00 | isisleo