Realita
Myšlenky vkřičím,
do skrytu jinotaje.
Tajemství zničím,
slza se slzou taje...
Vičkami zavírám,
spící brány snění.
A realitu roztírám,
v zrcadlech bdění...
Slzami skrápím,
láhev od alkoholu.
Svou duši trápím,
usínám..zas u stolu...
Komentáře (6)
Komentujících (6)