SILVÍK
Na petardě u popelnic
nedaleko náměstí
visí čerstvý zápěstí
u šlupek brambor
pasty zubní
třpytí se tam
prsten snubní
s loňským datumem
asi někdo s rozumem
vítal příchod roku
a dal si více loků
hodinky z titanu
nehty pěstěný
teď tu leží v průvanu
a tikají na ženy.
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: raďo, Rolnička, igniss, Myrja, saddova, Rbb
Komentáře (4)
Komentujících (4)