Osamělá
Anotace: Samota je součástí každého z nás
Proč sama tu teď sedím,
když jsou všichni pryč,
proč samotu svou hladím,
vždyť je na obtíž
Prázdný pokoj, prázdné stěny,
nikde nikdo bez ozvěny nekřičí,
jsem samotná v pustém nebi,
oddaná samotě samé,
ticho je vždy před bouří
Osamělost posbírám,
do myšlenek hlubokých už se nenutím,
já nechci ji znát,
ale jak se zdá,
je mým prokletím
Prázdný pokoj, prázdné stěny,
nikde nikdo bez ozvěny nekřičí,
jsem samotná v pustém nebi,
oddaná samotě samé,
ticho je vždy před bouří
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Thesssinka, fuu
Komentáře (0)