Naposled
Anotace: O smrti, o strachu, o poslední snaze...
Naposled…
…se pokouším zápasit s větrem,
a vzdorovat dešti tak silnému…
Naposled…
…svíce hoří, je jediným světlem,
a své sny svěřuji světu jinému…
Naposled…
…vidím slunce a tak se mračím,
už nechci nic, co bylo dřív…
Naposled…
…potají sama se sebou válčím,
a vím, že král nezůstane živ…
Naposled…
…sním o tváři, jenž nikdy nespatřím,
v hlavě zbyde mi jen jemný prach…
Naposled…
…sladkému životu zbraň opatřím,
pak zabiji sebe i svůj strach…
Přečteno 412x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, *whatsoever*, sondulacek, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)