Na dně touhy
Anotace: bezanotační skorobáseň
Naše dvě hrdosti
zas
se tříští
jako ledové kry
na
jezeře touhy
roztávám
při pohledu
do klíčových dírek
tvých očí
Ke dnu
klesám
jak Titanic
po polibku od ledovce
a
v rozervaném
vraku
svého těla
hledám
dávné poklady
tvého chtíče
abych
je mohla vyzdvihnout
popálit sluncem
a dát jim
falešnej
lesk
dávno
propásnutejch
šancí
Přečteno 457x
Tipy 18
Poslední tipující: Divoženka1, voedor, maranika, Kyle, hanele m., enigman, jedam, poustevník Jirka, Holis, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)