Kvarteto
Anotace: Zas mě něco popadlo...no koho by to napadlo...
Jedu tramvají
Sjedu se za tratí
Co víc si přát
Jeden vpich a je to
Jednoduché, jak kvarteto
A pak mě to bude hřát…
Karty kvarteta již dlouho v šuplíku leží
Už je nehraji, už nejsem jako dřív svěží
Vytahuji kartu 1D
Po dávce, na kolejích kočka přede
A karta s krtečkem
Pořád ještě jsem
Ještě žiju
Ale jak dlouho
Ruce si myju
Podej telefon slouho!
Můj vymyšlený zámek
V kterým se mě dotýká vánek
A kapky na mě padají
A mraky se stahují
Poslední vpich a poslední hřích
Už nejsem…
Komentáře (0)