Smutný úsměv na tváři.
Myslíš že prázdné ruce máš?
To bys holka koukala,
co hřejivým slovem naděláš…
20.09.2008 13:13:00 | kouzelníček
Nejlepší pomoc je účast sama o sobě. Slova nejsou potřeba, všechno pokazí!
18.09.2008 10:44:00 | 6thSun
Smutné, a pro každého nevyhnutelné téma, z něhož jde po zádech mráz. Ty verše jsou napsány citlivě a vyjadřují nefalšovanou účast s blízkým člověkem, kterého život dovedl do situace, na kterou se nikdo z nás nedokáže připravit, i když ví, že jednou nastane.
17.09.2008 23:26:00 | Tygropes