Tato báseň (ve skutečnosti úvaha...což vůbec nevadí) Tě nekompromisně všoupla do mých oblíbených :-)
18.09.2008 12:13:00 | 6thSun
Víra je strašně důležitá, je to hnací motor, který nás žene dopředu, bez víry se nedá žít a není důležité v co, jen to, že v něco se věřit musí...
18.09.2008 07:41:00 | SZN
A já zase říkám,že víra a náboženství jsou dva naprosto rozdílný pojmy.
Četl jsi knihu "Delpassův experiment"?(James Bedford a Walt Kensington)Je napsaná pro lidi tvého pohledu na svět.I mého.Nepůjčím,i mě posloužila knihovna.Jsou to nejnovější objevy-podložená vědou o lidském vědomí,energii,jak je to s věčnou otázkou- po smrti je co?
Myslím.že by sis početl.
18.09.2008 03:49:00 | pejrak
Ráda jsem cvok:-)
Taky mi to trvalo
nějaký ten rok,
než jsem k tomu došla,
a skepse ve mně pošla...
18.09.2008 01:13:00 | spare
víra na základě důkazů se nazývá vědění... kdyby se všechno dalo vysvětlit a odůvodnit a prokázat a dokázat, zmizela by víra ze světa... ráda věřím :o)
18.09.2008 00:20:00 | hanele m.