Anotace: Další háčko-čárková z 31.7.2008. V ten den mi bylo opravdu hodně ouvej. Jakmile jsem však tohle dílko napsala, vše se jakoby zázrakem zlepšilo a druhý měsíc, byl prostě nejlepší v mém životě.
jo, přetvářka je důležitá. Taky s tím má zkušenost. Ale teď si myslím, že už jsem se to naučila nebrat jako přetvářku a jse docela šťastná:-) Třeba to taky tak cítíš..
20.09.2008 19:57:00 | Liss Durman
Nevím jestli je to báseň, ale četl jsem jedním dechem a ty pocity jsou mi blízké.
19.09.2008 21:01:00 | jiljovský
Čim déle tu jsem, tím mám větší pocit, že všechny chvíle, kdy se necítíme šťastni, nás neuvěřitelně posouvají dále. A kdybychom nebyli nešťastní, nikdy bychom nic nedokázali, nikdy bychom nepoznali pořádný štěstí. Myslím, že tě to hodně posunulo a to, že si se z toho dokázala vypsat nebo to, že si to ze sebe dokázala setřepat znamená, že jsi zase šťastnější. A tak je to dobře. A když zas přijde krize, tak jednoduše buď ráda že přišla, protože máš jistotu, že zas budeš o pořádnej kus dál a až odezní, tak přijde to, po čem všichni toužíme.
18.09.2008 10:24:00 | Herbert Dalloway
Važ si svých schopností psát a vracej se k nim, když ti je hůře. Posílíš se.Ne každý umí psát. Líbám
18.09.2008 09:54:00 | Marfuša