Č I V Y
Anotace: ...pro milovníky veršovaných veršů.
.
Rozechvělé tóny pláče
ukryté v obrazech spáče
básníků z podpavlače
Vnímat život smysly
odhodit panesmysly
Sluchem vnímat hudbu
obrazy očima hltat
bez slov složit báseň
zazpívat falešnou píseň
všechno to pak vstřebat
Štěstí podat druhým
hlavně snad cituchudým
Musíš mít citů nadbytek
nebýt sám dobytek
pak můžeš i ženu mít
dotykem ji obšťastnit
v oblacích jen tak snít
Oplývat štěstím z mála?
Stačí.
Štěstěna na housle hrála
v mých očích se smála
nikdy nedohrááála
.
Přečteno 299x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, maliska, LauraKošinová, Květka Š., Štěpina G, spare, Myrja, Holis, Hannazka, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)