Natahal jsem..
Natahal jsem pavučinky
jak Spiderman ke hvězdám
stříbrných fotonů linky
z dlaní Tvým snům odevzdám
jedno vlákno o Polárku
dokola jsem uvázal
potáhnu ten vlásek z kvarků
kam nejdál sen ukázal
na Capellu, jíž sám Zeus
do zenitu posadil
kam dál, mi můj dvojník génius
pavouk z kouta poradil
na Bellatrix do Orionu
tahám nitku ze Síria
Vegu spojím v polygonu
s Antaresem ze Štíra
sám pak zmizím v nedohlednu
na desátou planetu..
najdeš, když se vzbudíš ze snů
tuhle báseň na netu
Přečteno 363x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kyle, stmivani.na.lepsi.casy, LucQa, s.e.n, Lorraine, Myrja, spare, Simísek, Holis, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)