Co je dnešek?
Anotace: ...takové kraťounké cosi:D
Co je dnešek?
Naděje na lepší zítřek?
A nebo je to den,
Kterej se sbírá ze včerejška?
Napravuje chyby,
Který předevčír připravil?
A včera se spravit nestihly,
Takže přišly dneska?
A když to nestihneme,
Tak se ukážou zase zítra?
Komentáře (0)