Anotace: zas mi někdo vnucuje vztah s logem ,,NAVŽDY!" Vždyť jemi 20, doprdele!
Z panovnického pohledu:
Má královno, teď nic ve zlém,
to prachovka je tvým žezlem,
bude-li čas někdy k ránu,
opraš, prosím, vstupní bránu.
A až budeš leštit k stáru
zrcadélko v budoáru,
přehlédni, už ke mně z lásky,
šedé vlasy, slzy, vrásky.
23.09.2008 11:57:00 | septemberSax
Zmlátit, vyhodit, zničit, rozškubat!!! Však znáš můj názor už delší dobu...
21.09.2008 11:06:00 | Jamesow