čím ?
.
čím zpěvem procházím
protloukám se právě
to be or not to be ?
a proč být
právě zde
se honí v mý hlavě
za stínem pochybným
za rosou v trávě
zvukem pavučin
zavilým tónem
pochybností
najdu klíč ?
odemkne vrata ztěžka pohyblivá v rezivých pantech strachu ?
mám potom jít pryč ?
čí melodie právě zní
mým partem sólovým
to be or not to be ?
je úžasný se ptát
když je mi patnáct
nebo trochu více
v roli kralevice
čím zpěvem musím
protloukat se právě
bý bý bý bý bý bý ?
buším svý hlavě
není až tak blbý
rytmický tinitus
a zní o dost líp
než výjezd
z Via Appia
a za bránou, brachu
plivnu do dlaní
a začnu tkát
pavučinku
jemnější
pro nová
semínka
hrachu
zaživa
.
Přečteno 315x
Tipy 16
Poslední tipující: Myrja, spare, Bíša, Marfuša, Churry, Lota, Holis, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)