Mě se právě ty rozpory velice líbí, poezie přece nemusí dodržovat nějaká pravidla jakože bílý sníh znamená čistotu.
Zvlášť jsem si vychutnala 3 sloku – je skvělá
19.09.2008 22:26:00 | Skalnička
nelibi se mi tam 2x stejne slovo a jeste, jak temnota muze byt zahalena bilym snehem?? dle meho je snih symbol cistoty a ne zla...
19.09.2008 18:39:00 | saddova