Anotace: jsem nebo nejsem, to mohou posoudit jen ostatní, ale takhle to vidím já...
Gábušce: takovou nikdy nenapíšu... víš Gábi, musela bych tam napsat (krom toho jak jsem skvělá a úžasná a nejlepší a nejbanánovější) taky jak jsem někdy zlá a protivná a náladová a zlomyslná a krutá... to nemůžu přeci přiznat,no uznej...:-)
19.09.2008 22:55:00 | Jamesow
Moc pekna kdyz sem videla jak tvoris vlastne na kolene..a takova rozhodne nejsi!Jsi bezva....jeste napsat basnicku "jaka sem....."To by bylo tak na 2 stranky nejmene
19.09.2008 22:44:00 | Simple
Smutný, silný, hezký. A vylučovací metodou vzato jsi fajn člověk :-)
19.09.2008 18:29:00 | septemberSax