Modlitba dospělých
Anotace: Taková pošťuchovací, až rejpavá. Na motivy 4 lidiček, který mám moc rád (ač by se to třeba, nemuselo zdát)
Spřádej si potají
ze slůvek alibi,
chceš-li se zaměřit
druhým jen na chyby.
Miluj dost,
vždy však jen napolovic
neb bolí to moc
milovat víc.
A klidně utíkej,
do vztahů bez lásky...
Z života rámy
s prázdnými obrázky.
Co také jiného,
v téhleté době?
Vzpomínat na prachy,
až hnít budeš v hrobě.
Komentáře (6)
Komentujících (6)