Vyhraná sázka
Anotace: Taková nebáseň o mé včerejší sázce.
Blahopřál mi v hospůdce,
kysele se tvářil
Prý mi úkol lehký dal,
proto se mi zdařil
Metr piv už čeká nás,
kamarádů fůra
Potom přišel jejich špás,
přidali mi bůra
To jsem vážně nevěděl,
jak jsem oblíbený
Každý se mnou poseděl,
prý jsem vyvolený
Kdybych báseň nesložil,
pil by Venca Kdoula
Určitě by doložil,
že jsem velký moula
Přečteno 313x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT., Equus przewalski, Ammazonic, Inge, poustevník Jirka, Myrja, jita.1965, .K.r.i.s.t.y., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)