Asociace
Anotace: tohle je umění.. tohle není umění.. bla bla bla
...Zářivka slastně pomrkává
Na seschlé muší mrtvolky...
Rektální chlupy
Dentální nitě
Zrezivělé žiletky
Zavřené dveře černobílé
Na stěně flek
(od mrdky)
Třináct mušlí z porcelánu
Mýdlo, co se rozpadá
Okno otevřené ztuchlému ránu
A mně táhne na záda.
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: kjetilka, J.U. Ray
Komentáře (2)
Komentujících (2)