...
Pod černou tmou,
chladivým oparem,
pod svitem nočních lamp,
za pozdravu světlušek,
pozorujíc noční život,
doblikávající žárovky,
kouzelných můr
a ducha noci,
...sním si svůj sen nekonečný,
v lásku a život věčný.
Přečteno 255x
Tipy 9
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Holis, SZN, Lenullinka, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)